صفرشویی خودرو

صفرشویی خودرو

صفرشویی خودرو

شاید در ابتدا فکر کنید که در صفرشویی خودرو همانند کارواش کار های نظافتی خودرو را انجام میدهند و خودرو را شسته و تمیز میکنند این درحالی است که در صفر شویی خودرو تمامی قسمت های داخلی و خارجی ماشین را شست و شو میدهند، قسمت های مورد نیاز را ترمیم کرده و پولیش کاری میکنند. صفر شویی میتواند ساعت ها و حتی یک روز کامل زمان ببرد. البته گفتنی است که هزینه صفرشویی بیشتر از کارواش بوده چرا که تمیزکاری خودرو نیز با دقت انجام میشود. ضمن این که در صفرشویی از متخصصان و افراد مجرب برای تعمیر و تمیزکاری خودرو استفاده میکنند.

در صفرشویی چه کارهایی انجام میدهند؟

در صفرشویی تمامی قسمت های ماشین را به دقت و با کمک جاروی برقی، پاکسازی میکنند. سپس به وسیله یک حوله یا دستمال نرم قسمت های پلاستیکی ماشین را تمیز میکنند. در قسمت داخلی، شیشه های ماشین را به کمک شیشه پاک کن تمیز میکنند. موتور ماشین را بررسی میکنند و در صورت نیاز روغن های ریخته شده در اطراف موتور را پاکسازی میکنند و یا به وسیله کمپرسور هوا خشک میکنند. به کمک تهویه ای مناسب قسمت هایی از خودرو را که دارای رنگ هستند، واکس میزنند.

در واقع میتوان گفت که در صفرشویی خودروی شما بهتر و عمیق تر از کارواش معمولی پاکسازی میشود. ضمن این که خودرو در صفرشویی نه تنها پاکسازی شده بلکه به کمک تکنولوژی های پیشرفته فرایند محافظت و ترمیم رنگ ها و پوشش های محافظ خودرو نیز روی آن اعمال میشود. درست است که باید به صورت هفتگی به شست شوی ماشین خود بپردازید ولی گاهی نیز لازم است به کمک صفرشویی به بهبود شرایط و حفظ ظاهر وسیله نقلیه خود اقدام کنید.

در صفرشویی نمای بیرونی ماشین را بررسی کرده و سپس آن را تمیز میکنند. پس از آن به کمک صابون مخصوص نمای ظاهری خودرو را شست و شو میدهند. در نهایت به کمک یک حوله نرم ماشین را خشک میکنند و به کمک ابر های مخصوص آلاینده های موجود در نمای بیرونی ماشین را پاکسازی میکنند. اگر هم نیاز باشد به کمک ابزار مخصوص ماشین را پولیش کاری و ترمیم میکنند.

نحوه صفرشویی خودرو

در صفرشویی ماشین را به دو قسمت داخلیو خارجی تقسیم بندی میکنند که در واقع صفرشویی قسمت داخلی و خارجی ماشین با یکدیگر متفاوت است.

 

صفرشویی قسمت داخلی خودرو

همان طور که شاید حدس زده باشید، صفرشویی قسمت داخلی خودرو به انرژی و زمان زیادی نیازمند است. برای مثال در نظر بگیرید دریچه کولر شما کثیف است و هوای آلوده ای را به داخل ماشین انتقال میدهد و یا شیشه های خودرویی که کثیف است، جلوی دید صحیح راننده را میگیرد. در چنین شرایطی برای پاکسازی قسمت های کثیف خودرو در صفرشویی به زمان زیادی نیازمند هستید و البته که باید کاری بیشتر از پاکسازی ماشین به کمک آب و صابون انجام دهید. در صفرشویی داخل ماشین به انجام کار های زیر میپردازند؛

جارو زدن: اولین مرحله در صفرشویی ماشین ها این است که اقدام به جارو کردن سقف و کفی ماشین، صندلی ها و صندوق عقب میکنند. البته در این کار سعی میکنند کفی های ماشین را درآورده و به صورت جداگانه جارو کنند. برای مناطقی که دسترسی به آن ها سخت است، معمولا از کمپرسور هوا استفاده میکنند.

زدن فرچه و بخارشویی: وقتی کفی ها و کف خودرو به راحتی تمیز نشوند، معمولا از فرچه زنی و بخارشویی برای تمیزکاری این قسمت ها استفاده  میکنند. در این کار ار یک فرچه زبر برای از بین بردن لکه های سخت و عمیق استفاده میکنند. در نهایت برای پاکسازی کامل آن از بخارشویی کمک میگیرند. ضمن این که باید پس از هر بار شست کفی ها به آن ها اجازه خشک شدن بدهند تا دچار کپک و یا خرابی نشوند.

تمیزکاری شیشه ها: برای پاک کردن شیشه ها در صفرشویی از شیشه پاک کن مخصوص استفاده میکنند. شیشه پاک کن، شیشه ها را به قدری تمیز میکند که براق شوند و دیگر مانعی برای دید راننده ایجاد نکنند.

تمیزکاری و ترمیم قسمت های چرم دار خودرو: معمولا برای تمیزکاری و شست و شوی قسمت های دارای چرم خودرو از شوینده های مخصوصی استفاده میکنند. بهتر است برای پاکسازی قسمت هایی که با صابون شسته شده اند، از دستمال نرم کننده استفاده شود.

جارو زدن و پاکسازی مجدد: از جمله موارد مهم در صفرشویی این است که در پایان کار به صورت مجدد اقدام به جارو زدن کنیم. این کار هر گونه آلودگی باقی مانده را تمیز کرده و کثیفی ها را از بین میبرد.

صفرشویی قسمت خارجی خودرو

در صفرشویی قسمت خارجی خودرو، بدنه خودرو را به وسیله شوینده های مخصصوص و با دقت کامل میشویند. به کمک برس های مخصوص و مواد شوینده چرخ ها، گاز انبر و مهره ها را تمیز میکنند. قسمت های رنگ دار ماشین را به کمک حوله های مخصوصی که از جنس میکرو فایبر میباشند، تمیز میکنند. همچنین برای پاکسازی لکه های قسمت های رنگ شده خودرو از ابر های به خصوصی استفاده میکنند. برای تمیز کردن خراش ها و اکسیداسیون های موجود روی بدنه پولیش کاری میکنند.

برای محافظت از رنگ خودرو از واکس برای پاکسازی بدنه استفاده میکنند. رینگ ها، چرخ و تمایم قطعات مربوط به آن را نیز در صفرشویی میشوند. تمیز کردن داخل محفظه سوخت از دیگر اقداماتی است که در صفرشویی انجام میدهند.

فرایند تمیز کردن در صفرشویی خودرو

افرادی که به انجام کار های صفرشویی میپردازند، قبل از این که اقدام به کار دیگری بکنند باید تمامی قسمت های بیرونی ماشین را به قدر توان تمیز کنند. اکثر افراد برای شست و شوی ماشین از سطل، آب و صابون و شلنگ و به طور دستی استفاده میکنند. برخی از افراد نیز از شلنگ هایی با فشار آب قوی استفاده میکنند. این در حالی است که برخی از کارواش ها از ربات های آب پاش برای شست و شوی خودرو کمک میگیرند. گفتنی است که شست و شوی خودرو به صورت دستی نتایج بهتری دارد.

پس از این که ماشین را به طور کامل شست و شو دادیم، از ابر مخصوصی برای پاک کردن لکه ها و خشک کردن قطرات آب روی خودرو استفاده میکنیم. جنس این ابر از رزین میباشد که پاک کننده ای برای سطوح فلزی، شیشه و فایبر گلاس میباشد. هر قسمتی که در داخل ماشین وجود دارد توسط جارو برقی تمیز میشود و اگر به برخی از مناطق دسترسی نداشتند، از کمپرسور هوا برای پاکسازی استفاده میکنند. در برخی از خودرو ها احتمال وجود ساییدگی در قسمت در و سطوح وینیلی وجود دارد که برای از بین بردن لکه های این مناطق از برس ها و تمیز کننده های مخصوصی استفاده میشود.

برای شست و شوی کفی و قسمت های پارچه ای صندلی ماشین از شوینده های به خصوصی استفاده میشود. توجه داشته باشید که قسمت های چرمی ماشین باید به طور مداوم تمیز و خشک شوند چرا که در غیر این صورت ممکن است، آب و دیگر مواد روی آن ها خشک شده و سبب زبر شدن و در نهایت تکه تکه شدن چرم ها شوند.

از دیگر نکات مهم در تمیز کردن خودرو، تمیزکاری موتور ماشین میباشد. توجه داشته باشید که تمیزکاری موتور کارکرد موتور را تغییر نمیدهد ولی کمک میکند تا راحت تر کار کند. به عنوان مثال قطعات ماشین در موتور تمیز میتواند راحت تر کار کند.

کسی که کار صفر شویی را به طور حرفه ای دنبال میکند، میتواند خدمات وسیع تری از یک کارواش معمولی به شما ارائه دهد. درست است که صفرشویی خیلی بهتر از کارواش است ولی هر دو با شست و شوی ماشین آغاز میشوند. همان طور که گفتیم متخصصی که به صفرشویی و شست و شوی ماشین به صورت دستی میپردازد، کارش را با دقت و حوصله بیشتری انجام خواهد داد.

یک تکنسین صفرشوی حرفه ای ابتدا باید قسمت های خارجی ماشین از جمله محفظه موتور، چاه چرخ ها، صندئق عق و حتی پایه در ها را پاکسازی میکند. سپس به کمک مواد شوینده خاصی آلودگی هایی نظیر فضولات پرندگان، قیر و دیگر آلاینده ها را پاک میکند. مطمعن باشید که هیچ سطح و یا قسمتی از دید تکنسین ها پنهان نمیماند. آن ها به کمک مواد شیمایی مخصوصی گرد و غبار روی بدنه را نیز پاکسازی میکنند.

فرایند ترمیم رنگ بدنه خودرو

وقتی خودرویی را صفرشویی میکنند، تمامی خط و خش های جزیی آن را ترمیم میکنند ولی برای خراشیدگی هلی عمیق تر باید چاره دیگری بیاندیشند. برای خراشیدگی های کوچک قطرات رنگ را اعمال میکنند ولی در خراشیدگی های عمیق تر باید قسمت های دارای خط و خش دوباره رنگ شزده شوند. سپس سنباده کشی شده و واکس کاری شود. شاید بگویید که اگر کار ترمیم را به کمک رتوش انجام دهیم، با رنگ قسمت های دیگر ماشین فرق داشته باشد ولی اگر این کار زیرکانه و با ظرافت بالا انجام شود اصلا کسی متوجه آن نخواهد شد.

شما زمانی متوجه حرفه ای بودن خدمات صفرشویی میشوید که تکنسین ظاهر خودروی شما را به درستی بررسی کند و پس از آن قسمت هایی از ماشین را که نیاز به ترمیم رنگ داشته باشد را رنگ بزند. ذکر این نکته حائز اهمیت است که اگر خودروی شما تولید سی سال گذشته باشد، حتما رنگ روی بدنه آن از دو لایه تشکیل شده است؛ لایه اول پایه رنگی میباشد و لایه دوم پوشش سخت و شفاف میباشد. لایه دوم از نوعی پلاستیک با دوامی ساخته شده است که مقاومت بالایی در برابر خط و خش حاصل از نشستن گرد و غبار روی بدنه دارد. البته رفته رفته بر اثر شست و شوی های غیر اصولی این لایه شفاف از بین رفته و در نتیجه مقاومت بدنه نیز کاهش میابد.

وقتی ماشین هم از لحاظ تمیزی و هم از لحاظ رنگ تعمیر و ترمیم شد، بهتر است برخی از مواد محافظ کننده را به رنگ اضافه کنید. از این مواد میتوان به واکس، سرامیک و درزگیر اشاره کرد. اگر بخواهیم از ویژگی های واکس برایتان بگوییم میتوانیم از خاصیت آبگریزی آن صحبت کنیم. برای تهیه واکس از موم کارنوبا استفاده میکنند که از نوعی از درخت خرما در برزیل ترشح میشود. افزون واکس به رنگ ویژگی های جدیدی را به رنگ اضافه میکند که از آن ها میتوان به عدم چسبندگی دیگر آلاینده ها به رنگ، آبگریزی و عدم خراب شدن رنگ هنگام قرار گرفتن در معرفه پرتو های فرابنفش اشاره کرد. توجه داشته باشید که واکسی که با کیفیت است یعنی میزان موم بیشتری را در ساختار خود دارد.

از دیگر مواد محافظ رنگ ها میتوان به درزگیر ها اشاره کرد. درزگیر هایی که از جنس پلیمر هستند، همانند واکس عمل میکنند به این صورت که یک لایه نازک و ضد آب روی بدنه خودرو ایجاد میکنند. تفاوت درزگیر با واکس در این است که درزگیر ها توسط بشر ساخته شده و محصولاتی مصنوعی هستند. از دیگر تفاوت های واکس با درزگیر ها میتوان به دوام بالای درزگیر ها اشاره کرد، بدین گونه که میتوانند تا حدود یک سال نیز دوام بیاورند. افزون بر این که درزگیر ها به راحتی به رنگ میچسبند و لایه ای سفت و سخت ایجاد میکنند. ولی واکس براقیت بیشتری نسبت به درگیز دارد این در حالی است که دوام درزگیر بیشتر است در نتیجه باید بر اساس سلیقه و نیاز خود از هر یک از این محافظ ها انتخاب کنید.

مورد آخری که به عنوان محافظ به رنگ می افزایند، پوشش سرامیکی میباشد. در سال های اخیر به علت تازه ساخت بودن این نوع محافظ، معمولا از پوشش سرامیکی در تعمیر و ترمیم خودرو استفاده کرده اند. پوشش سرامیکی خاصیت و قدرت بیشتری نسبت به درزگیر و واکس دارد. این پوشش خاصیت محافظت کننده بالایی دارد و همانند یک لایه شفاف بر روی بدنه خودرو مینشیند. به علت این که در ساختار سرامیک از سیلیس و دی اکسید تیتانیوم استفاده میکنند، خاصیت چسبندگی سرامیک به رنگ خودرو بسیار زیاد است. دوام پوشش های نانو سرامیک به دو الی پنج سال نیز میرسد. البته گفتنی است که کار با پوشش های سرامیکی اندکی سخت بوده و به تخصص بالایی نیاز دارد.

فرایند پولیش و براق کردن در صفرشویی خودرو

درست است که شست و شوی به موقع و مرتب ماشین ها سبب میشود تا زیبایی و آراستگی ظاهری آن ها حفظ شود ولی برای این که خودروی شما براقیت خود را تا مدت های طولانی حفظ کند باید هر از چند گاهی پولیش کاری شود. یک خودرو زمانی از دور به صورت براق دیده میشود که نور خورشید تابیده شده به بدنه را منعکس کند. حالا اگر گرد و غباری روی بدنه باشد، نور تابیده شده را جذب میکنند و بازتاب نور کاهش را میدهند. همچنین اگر لایه شفاف بیرونی بدنه خودرو دچار خراشیدگی شود، نور تابیده شده به بدنه خودرو را در جهات مختلفی منعکس کرده و همین امر باعث میشود سطح خودرو به حالت لکه دار به نظر برسد.

پولیش کاری به کمک یک پد نرم چرخشی انجام میشود که مدام میچرخد و همین چرخش خراش های موجود در لایه شفاف بدنه خودرو را از بین میبرد. وقتی سدتگاه پولیش روی بدنه میچرخد، ناهمواری های حاصل از خراشیدگی را روی بدنه از بین میبرد. نکته ای که مهم است این است که نباید خودرو پس از پولیش کاری در یک محل بماند چرا که چرخش های حاصل از دستگاه پولیش روی سطح بدنه مشخص خواهند شد. از طرفی حین انجام پولیش نباید فشار زیادی به بدنه وارد شود چرا که ممکن است دستگاه به لایه اصلی یعنی همان رنگ پایه آسیب برساند.

این که در حین پولیش کاری خودرو از چه نوع ابزار و مواد مناسب برای خودرو استفاده شود، بسیار حائز اهمیت میباشد چرا که انواع مختلفی از پولیش ها و ابزار های آن ها وجود دارند که از انواع آن میتوان به مواد بسیار ساینده و ترکیبات غیر ساینده اشاره کرد. از انواع پولیش ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛

پولیش برش: همان طور که شاید از اسم این نوع پولیش متوجه شوید، این پولیش برای پر کردن خراشیدگی های متوسط سطح بدنه به کار میرود.

پولیش نهایی: پولیش نهایی سایندگی کمتری دارد و مخصوص قسمت هایی از بدنه خودرو است که خط و خش کمتری دارند. این پولیش براقیت بدنه خودرو را افزایش میدهد.

مواد ترکیبی: این پولیش به علت داشتن ترکیبات مختلفی سایندگی بالایی دارد و به نوعی میتوان گفت که ساینده ترین نوع پولیش میباشد. از این نوع پولیش معمولا برای سطوح سخت استفاده میکنند. از این نوع پولیش بیشتر برای بدنه خودرو هایی استفاده میکنند که در مدت زمانی طولانی پولیش کاری نشده اند. به علت این که سایندگی بالایی دارند باید از پد ها و ابزارآلات نرمی برای پولیش کار با این نوع پولیش استفاده شود.

پد های مختلفی نیز برای پولیش کاری وجود دارند که برخی از آن ها به شرح زیر میباشند؛

پد پولیش: این نوع پد بسیار نرم بوده و به کمک آن به انجام کار هایی نظیر واکس، جلا، آب بندی و پاک کنندگی قبل از واکس میپردازند.

پد نهایی: جنس این پد سخت تر از پد پولیش میباشد و شما میتوانید به کمک آن هر گونه خط و خش عمیق روی بدنه را ترمیم کنید.

پد ترکیبی یا جدا کننده: این پد به حالت چرخشی عمل میکند و دارای جنسی از پشم و یا اسفنج میباشد که مناسب سطوح سخت است.

فرایند تمیز کردن شیشه ها در صفرشویی

این مرحله از صفرشویی خودرو مناسب پاک کردن شیشه ها میباشد. در این مرحله ابتدا شیشه ها را پاکسازی میکنند سپس قسمت های بالایی، بیرونی و پلاستیکی شیشه ها را آب کاری میکنند. ضمن این که باید قسمت های وینیلی را نیز پولیش کاری کنند. برای این که شیشه ها به حالت درست پاکسازی شوند باید از مقداری مایع تمیز کننده را به شیشه زده و سپس از بالا به پایین دستمال یا حوله مخصوص کشیده شود و سپس به آن اجازه خشک شدن داده شود. اگر دستمال را به حالت چرخشی بکشید نه تنها شیشه را پاک نمیکند بلکه روی آن لکه ایحاد میکند. دستمال مناسب این کار، دستمالی از جنس میکرو فایبر میباشد.

تمیز کردن چرخ و لاسیتک

این مرحله نیز به تمیز کردن چرخ و لاستیک مربوط میشود که در آن چرخ و لاستیک های ماشین به طور کامل پاکسازی میشود، لبه ها و قالپاق های چرخ پولیش کاری میشوند و در صورت نیاز برای پاکسازی کامل آن ها از خودرو جدا میشوند. توجه داشته باشید که اگر بدنه قالپاق های دارای لایه محافظتی باشد، نباید پولیش کاری شود چرا که لایه محافظتی آن از بین میرود.

صفرشویی موتور خودرو

برای صفرشویی موتور خودرو به تجهیزات و ابزارآلات زیر نیاز خواهید داشت؛

  • شلنگ آب
  • سطل
  • کیسه های پلاستیکی
  • پد های جاذب و مناسب
  • فرچه و صابون مخصوص صفرشویی
  • محلول چربی زدا
  • دستکش مخصوص
  • پاک کننده های فلز یا پولیش
  • پاک کننده های پلاستیکی
  • پارچه های حوله ای و از جنس میکرو فایبر

فرایند صفرشویی خودرو به شرح زیر است؛

شست و شوی موتور خودرو با آب: احتمال بسیاز زیادی وجود دارد که گرد و خاک فراوانی در موتور و اطراف آن وجو داشته باشد و برای پاکسازی آن ها باید به کمک آب موتور خودرو را شست و شو دهیم. این کار ضمن پاکسازی گرد و غبار، به چربی زدایی موتور خودرو نیز کمک میکند. مرحله شست و شو باید زمانی انجام شود که خودرو کاملا خنک است. به این صورت که یک ساعت قبل از شست و شو باید خودرو خاموش شده باشد.

نکته مهم: باید قطعات موتور خودرو در برابر آب محافظت شوند. به این صورت که برخی قطعات در حضور آب ممکن است کارایی و عملکرد خود را از دست دهند. در نتیجه قطعاتی نظیر کاربراتور، توضیع کننده و آلترناتور و … باید توسط پلاستیک هایی پوشیده شوند. همچنین اگر خودرو، یک خودروی مدرن باشد، باید از ورود آب به جعبه فیوز و بسته های سیم پیچ جلوگیری شود.

اضافه کردن محلول چربی زدا: همان طور که در ابتدای کار نیز گفتیم، اتمالا در موترو و اطراف آن چربی هایی وجود داشته باشد که برای پاک کردن آن ها باید از محلول های چربی زدا استفاده کنیم. معمولا در اطراف تشک روغن و استارتر احتمال وجود روغن زیاد است در نتیجه چربی زدا باید در چنین مناطقی ریخته شود. محلول باید در حدود چند دقیقه در محل روغنی بماند تا بتواند به درستی چربی زدایی را انجام دهد. بهتر برای پاکسازی محلول از برس های نرم استفاده شود.

تکرار روند شست و شو: پس از چربی زدایی موتور، باید دوباره به شست و شوی موتور پرداخته شود. بهتر است آب را با فشار کمتری به موتور خودرو بگیرید.

پولیش قسمت های فلزی و پلاستیکی: در این مرحله باید قیمت های پلاستیکی موتور خودرو، به کمک پولیش های پلاستیکی تمیز شوند. سپس مجددا به کمک حوله های تمیز که آغشته به میکرو فایبر هستند، موتور خودرو تمیز کاری شود. این مرحله به از بین بردن خراش های کوچک روی موتور کمک میکند. در این قسمت برای خشک کردن موتور خودرو از دستگاه های مکنده نیز استفاده میکنند.

مزایای صفرشویی خودرو

طبیعتا همه افراد از ماشین تمیز خوششان می آید. خودرویی که ظاهری زیبا و براق داشته باشد، تمامی قسمت های داخلی و بیرونی آن عاری از هر گونه آلودگی و گرد و غبار باشد، باب میل اکر افراد است ولی چنین ماشینی به راحتی به دیت نمی آید و به مراقبت و محافظت و از همه مهم تر به صفرشویی مرتب نیازمند است. همان طور که فرایند تعمیر و نگهداری قطعات فنی خودرو اهمیت بالایی دارد و باید به صورت مرتب صورت بگیرد، صفرشویی خودرو نیز حائز اهمیت بوده و باید در فواصل زمانی منظمی به آن پرداخته شود.

حفظ ظاهر مناسب خودرو: علت اصلی و مهم تر صفرشویی خودرو، داشتن خودرویی با ظاهری تمیز و مناسب است. شاید با خود بگویید که هر کاری هم کنیم باز هم ماشین ما به اندازه روز اول زیبا و براق نخواهد شد، حرف شما درست است ولی اگر به زیبایی و تمیز بودن ماشین پرداخته نشود، رفته ظاهر خود را از دست داده و از آن چه هست نیز بدتر میشود. اگر خودرویی پس از این که به خوبی شسته و جلا داده شد، به صورت درست نگه داری شود، تا مدت های طولانی براق باقی خواهد ماند.

ایجاد حس راحت برای سرنشینان: طبیعتا نشستن و سپری کردن زمان در خودرویی که کثیف است، سخت بوده و اکثر افراد توانایی تحمل چنین شرایطی را ندارند در نتیجه فضای داخلی خودرو نیز باید به صورت مداوم جارو زده و تمیز کاری شود.

افزایش طول عمر خودرو: در صفرشویی وقیت تمام آلودگی های سطح داخلی و خارجی ماشین از جمله چربی ها، وینیل ها و … پاکسازی میشوند، مانع از استهلاک بیش از حد خودرو شده و در نتیجه طول عمر خودرو افزایش میابد.

حفظ وضعیت رنگ خودرو: آلودگی های بسیار زیادی نظیر گرد و غبار، فضولات و دیگر آلاینده میتواند بر روی رنگ بدنه خودرو تاثیر بگذارد و آن را خراب کند. صفرشویی خودرو تمام آلودگی های سطح بدنه را از بین میبرد و به جلوگیری از خرابی رنگ خودرو کمک میکند.

خنک بودن موتور خودرو حین روشن بودن آن: اگر خدمات صفرشویی را به صورت منظم و مرتبا انجام دهید، موتور خوردو نیز از هر گونه آلودگی پاک میشود و در چنین شرایطی موتور به درستی کار میکند و از داغ سدن بیش از حد موتور جلوگیری به عمل آورده میشود.

محافظت از ارزش واقعی خودرو: ماشینی که در دست شما است، نوعی سرمایه به حساب می آید در نتیجه باید از آن محافظت کنید. هر چثدر شما از ماشین خود بهتر و بیشتر مراقبت کنید به همان اندازه نیز در حفظ سرمایه خود تلاش کرده اید و در چنین شرایطی خریدار نیز میتواند هزینه بالایی برای خرید ماشین شما صرف کند.

نکات مهم در صفرشویی خودرو

شست و شوی خودرو هر دو هفته یک بار: برای این که خودرویی براق و همیشه درخشان داشته باشید، باید هر دو هفته یک بار خدمات صفرشویی خودروی خود را انجام دهید. صفرشویی علاوه بر این که هر گونه آلودگی و کثیفی بدنه خودروی شما را پاکسازی میکند، در جلوگیری از زنگ زدگی ناخواسته خودرو و بروز هر گونه آسیب دیگری به طور موثر عمل میکند.

خشک کردن سطح شیشه ها در دو جهت: هنگامی که کار شست و شوی شیشه ها تمام میشود، نوبت به خشک کردن آن ها به کمک حوله و دستمال مخصوص میرسد که در چنین شرایطی احتمال ایجاد لکه هایی از آب بر روی شیشه زیاد است. برای این بدانید لکه های ایجاد شده در قسمت داخلی شیشه ها است یا در قسمت خارجی، میتوانید قسمت داخلی شیشه را در یک جهت و قسمت بیرونی شیشه را در جهت مخالف خشک کنید. در این صورت به راحتی تشخیص خواهید داد که لکه ایجاد شده برای کدام قسمت میباشد.

تمیز کردن قسمت بالای شیشه ها: یکی از مواردی که در صفرشویی به هیچ وجه نباید فراموش شود، تمیز کردن قسمت بالایی شیشه ها میباشد.

استفاده از دستمال های مخصوص خشک کردن خودرو: اگر پس از شست و شوی خودرو، آن را رها کرده و اجازه دهید تا قطرات آب بر روی خودرو، خود به خود خشک شود، لکه هایی بر روی بدنه خودرو ایجاد میکنند که پاک کردن آن ها حتی از پاک کردن گرد و غبار روی ماشین نیز سخت تر است. بنابراین در چنین شرایطی باید از یک دستمال میکروفایبر و بلافاصله پس از شست و شوی خودرو استفاده کنید. بهتر است از قسمت های بالایی خودرو شروع به خشک کردن آن بکنید.

پاک کردن خراش های عمیق با پولیش: خراش های عمیقی که بر روی بدنه خودرو وجود دارند، میتوانند به وسیله پولیش پاکسازی شوند. این در حالی است که برخی افراد برای پاکسازی این خراش ها از واکس استفاده میکنند.

شستن مرتب اسفنج در حین تمیزکاری: برای این که حین تمیزکاری با اسفنج از ایجاد خراش های عمیق بر روی بدنه خودرو جلوگیری به عمل آورده شود، باید اسفنج را به طور مرتب شست و شو دهید. چرا که احتمال آسیب زدن گرد و خاک موجود در اسفنج به بدنه خودرو وجود دارد.

نظافت شیشه: بهتر است شیشه ها را در پایان کار تمیز کنید چرا که شیشه ها بیشتر از سایر قسمت گرد و غبار به خود میگیرند. بهتر است برای پاکسازی شیشه ها مواد شوینده مناسب خودرو استفاده کنید.

زمان مناسب صفرشویی: بهتر است زمان انجام خدمات صفرشویی خود را به روز های گرم و آفتابی واگذار نکنید چرا که در هوای بسیار گرم قطرات آب حاصل از شست و شوی ماشین به سرعت خشک شده و لکه های ناخوشایندی بر روی بدنه ایجاد میکنند.

جارو زدن تمامی قسمت های داخلی خودرو: سعی کنید تمایم قسمت های داخلی خودرو را جارو بزنید. برای این که بتوانید به تمامی قسمت ها دسترسی داشته باشید باید نازل جارو را اندکی شل کنید.

هر سوالی داشتید از ما بپرسید